Koulutettu ja ammattitaitoa ylläpitävä henkilökuntamme

Anna meidän pitää Sinut liikkeessä ja hyvässä kunnossa. Palvelemme hyvällä ammattitaidolla ja empaattisella otteella.

Huolehdimme ammattitaitomme ajantasaisuudesta, kouluttautumalla vuosittain alamme erikoiskursseilla päivittäen ja kehittäen jatkuvasti osaamistamme. Jokaisella työntekijällä on myös omat erikoisosaamisensa, jolloin kykenemme auttamaan vaativissakin tarpeissa. Asiakkaamme arvostavat erityisesti huomioivaa ja huolehtivaa palveluasennettamme, joka auttaa asiakkaita edistämään omaa hyvinvointia myös kotioloissa.

Fysioterapeutit ja ammattipätevyydet

riitta_palojarvi
RIITTA PALOJÄRVI | FYSIOTERAPEUTTI

Riitta on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1985. Erikoislääkintävoimistelijan tutkinnon hän on suorittanut vuonna 1994 erikoisosaamisena aikuisneurologia ja työikäisten fysioterapia.

Laaja ammattiosaaminen lukuisten lisäkoulutuksien ansiosta - pystyn hahmottamaan laajan anatomian tietämyksen ja työn tuoman kokemuksen (33v alalla) avulla parhaan mahdollisen avun asiakkaan parhaaksi. Ohjaaminen eteenpäin mikäli en pysty auttamaan.

Näiden lisäksi Riitta osaa antaa akupunktiota kivunlievitykseen ja tuki- ja liikuntaelinvaivoihin.

Riitan puhelinumero on 040 766 3582

jouni_palojarvi
JOUNI PALOJÄRVI | KUNTOHOITAJA, KUNTOVALMENTAJA

Jouni on valmistunut kuntohoitajaksi vuonna 1982. Jounilla on vahva osaaminen niska-hartia-, päänsärky- ja selkäongelmien hoidossa.

Jounin puhelinumero on 040 564 9214

tommi_mielonen_
TOMMI MIELONEN

Tommi on valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) vuonna 2010 ja on myös ammatiltaan hieroja.

Valmistumisen jälkeen olen käynyt monissa lisäkoulutuksissa vuosittain vahvistamassa ammattiosaamistani. Vahvuutenani nh-seudun sekä alaselän ongelmat ja alaraajojen vaivat ja leikkausta edeltävä ja jälkeinen kuntoutus. Myös fasciakäsittely manuaalisesti sekä laitteilla ja teippaus erilaisilla teipeillä kuuluu vahvuuksiini.

Tommin puhelinnumero on 050 372 1203

Erikoisosaamisemme

  • fasciakäsittelyt
  • polven leikkauksen jälkeinen kuntoutus
  • olkapään leikkauksen jälkeinen kuntoutus
  • MET- lihasenergiatekniikat
  • neurologiset asiakkaat