• HIERONTA

  HIERONTA

  Hieronta lievittää lihasperäisiä vaivoja ja aktivoi elimistön omia parantavia mekanismeja.

  Hieronta on pehmytkudoskäsittelyä ,jolla laukaistaan lihasten kireyttä ja jännitystä. Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy.

 • KLASSINEN HIERONTA

  KLASSINEN HIERONTA

  Klassinen hieronta rentouttaa lihaksia, lievittää kipuja sekä parantaa lihasten kimmoisuutta ja liikkuvuutta. Hieronta antaa myös hyvänolontunnetta ja lievittää stressiä.

  Klassisen hieronnan voimakkuus pyritään asettamaan asiakkaalle sopivalle tasolle.

 • URHEILUHIERONTA

  URHEILUHIERONTA

  Säännöllinen harjoittelu kuormittaa urheilijan kuntoilijan lihaksia, niveliä ja nivelsiteitä. Urheiluhieronta auttaa lihaksia toipumaan rasituksesta nopeammin, ennaltaehkäisee vammoja ja mahdollistaa tehokkaamman harjoittelun.

  Urheiluhieronta sopii kilpa- ja kuntourheilijoiden lisäksi kaikille perusduunareille, joiden lihakset joutuvat työssä koville.

 • HEMMOTTELUHIERONTA

  HEMMOTTELUHIERONTA

  Rentouttava hemmotteluhieronta on kiireisen työpäivän ihana päätös tai esimerkiksi juhlapäivän kruunaava hoitomuoto. Hemmotteluhieronta on miellyttävän tuntuista, sivelyotteella tehtyä laaja-alaista hierontaa, joka rentouttaa ja poistaa stressiä.

  Sopii niin miehelle kuin naiselle ja myös raskaana oleville. Se on myös loistava lahjaidea vaikka puolisolle merkkipäivänä.

  Nivelten liikkuvuutta voidaan palauttaa kohdistamalla käsittely nivelten ja nikamien ympäristökudoksiin. Tällöin puhutaan mobilisaatiohieronnasta. Myös iho hyötyy hieronnasta: kireät alueet saavat joustavuutta ja ihokudoksen uusiutuminen tehostuu.